O bicicleta pentru fiecare copil

 

Gabriel Caloian Asociatia Sprijinim Viata Activa

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
25,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cand viata este frumoasa si generoasa,simti nevoia de a multumi si de a da inapoi din lucrurile cu care Universul te-a inzestrat.

Asadar,imi doresc sa daruiesc lucruri frumoase si fericire pentru altcineva mai putin norocos.Pe 24 august este ziua mea de nastere si as dori din tot sufletul sa pot contribui si eu impreuna cu voi la proiectul acesta si sa ajutam cati mai multi copii sa primeasca cate o bicicleta.

Dorim sa achizitionam in perioada 03 august 2021 - 30 Septembrie 2021,un numar de 100 de biciclete pentru copiii defavorizati din Adunatii-Copaceni,Judet Giurgiu. De aceea avem nevoie si de sprijinul dumneavoastra,pentru a putea realiza acest proiect.Va multumim din suflet.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizatiei este de a sprijini si a ajuta cat mai multe persoane defavorizate si mai putin norocoase din tara noastra.

Scopul acestui proiect este ca si copiii fara posibilitati sa se poata bucura de avantajele unei plimbari cu bicicleta si de a face sport .

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Gabriel Caloian : Asociatia Sprijinim Viata Activa
O bicicleta pentru fiecare copil