O bicicleta pentru fiecare copil

Status: Fundraising

Scopul acestui proiect este ca si copiii fara posibilitati sa se poata bucura de avantajele unei plimbari cu bicicleta si de a face sport .

0% Complete
Suma:

0 RON

Galantomi:

1

Donatii:

0

Target:

36,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Dorim sa achizitionam in perioada 03 august 2021 - 30 Septembrie 2021,un numar de 100 de biciclete pentru copiii defavorizati din Comuna Adunatii-Copaceni,Judetul Giurgiu. Acest proiect este sustinut si de primaria Adunatii-Copaceni.

Comuna Adunatii-Copaceni,are in componenta satele Adunatii Copaceni,Darasti-Vlasca,Mogosesti si Varlaam si este situata in partea de nord a judetului Giurgiu,la limita cu judetul Ilfov pe malul drept al raului Arges.

Aceasta campanie vine in sprijinul copiilor fara posibilitati din aceasta zona a judetului Giurgiu,pentru ca si ei sa se poata bucura ca si restul copiilor de plimbari cu bicicleta,facand in acelasi timp si sport.

Bicicletele sunt marca MTB Rockrider ST 500-24" galben fluo-copii 9-12 ani BTWIN si Unicorn copii 3-5 ani,vor fi achizitionate de la Decathlon iar preturile lor sunt intre 460,00 lei si 850,00 lei/bucata.