Asociatia Sprijinim Viata Activa

Asociatia Sprijinim Viata Activa

Cate o masa copioasa si sanatoasa - Junior

Status: Fundraising
0.96666666666667% Complete

145 RON

Sumă:

2

Galantomi:

5

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Incepand cu Noiembrie 2021,dorim sa demaram acest proiect umanitar unic si foarte important in Romania,impreuna cu partenerul nostru Restaurant la tine acasa!Acest restaurant mobil impreuna cu asociatia noastra se vor deplasa lunar la centrele de plasament din Bucuresti si Ilfov si vom asigura cate o masa copioasa si sanatoasa fiecarui copil din aceste centre.Ne dorim ca acest proiect de suflet sa ia amploare si de aceea avem mare nevoie de sprijinul dumneavoastra!

Dorim sa venim prin acest proiect in sprijinul acestor copii nevoiasi care nu isi permit sa serveasca masa in oras sau in familie,dar care poftesc la diverse bunatati de genul acestora.Deasemenea copiii se pot implica personal in prepararea unui hamburger,hotdog sau altui tip de mancare,invatand astfel si sa gateasca!

Cu Restaurant la tine acasa,copiii vor descoperi mancaruri neasteptat de bune.Fiecare fel de mancare imbina retetele traditionale de familie cu aventura urbana pentru un echilibru perfect de emotie si gust.

Asadar,bugetul alocat pentru fiecare copil este de 50 lei si in acest fel sa putem sa oferim mancare pentru 300 copii nevoiasi.Meniul complet va contine doua feluri de mancare si desert.